Pari iltaa sitten saatiin inspiraatio lähteä jonnekin retkelle. Kohde löydettiin viimevuotisesta Tampere-oppaasta, jossa Marjamäen pajutilasta oli pieni mainos yhteystietoineen.
722419.jpg

Portilla meitä oli vastaanottamassa suunnattoman kokoinen, pajusta valmistettu kirahvi, porttien sisäpuolelta löytyi vaikka ja mitä pajusta valmistettua eläintä.
Pajutilalla oli myös kauppapuoti, jossa myytiin pajutuotteiden lisäksi kaikenlaista ihanan romanttista söpöilyä, eli vaalean punaista ja ruusuista. Ennenkuin kerkesin sisälle Prinssi kävi puodin vessassa ja ulos tullessaan otti minua hartioista kiinni ja herätti mielenkiintoni pyynnöllään "Kulta, tänäänhän ei osteta mitään, eihän." ;) Ei ostettu mitään, mutta se ei tarkoita etteikö sieltä tultaisi ostamaan. Tulevan kodin keittiöstä tulee juuri semmoinen maalaisromanttinen ja vaaleanpunainen. Ja ne mansikka-mukit on pakko saada... Ja se ihana kello...722435.jpg
Paju-hevonen ja paju-kärryt
722440.jpg
Paju-perhoset
722442.jpg
Typy ja pelottava paju-dinosaurus

Paljon muutakin siellä oli, ainoa miinus tuli ihanan kahvion (ja edullisen) hymyttömyydestä, tosin kellokin oli jo niin paljon että myyjä oli varmasti jo väsynyt.