Lauantai päivällä vietiin muksut Mummulaan ja ovat siellä koko viikon! Kun isovanhemmat asuvat hieman kauempana on aika ymmärrettävää että mummulla ja ukilla tulee iso ikävä, jos ei hyvin rakkaita lapsen lapsia näe kuin jokusen kerran vuodessa. Äitini pyytääkin aina kesälomallaan Typyä ja Pojua lomailemaan kanssaan ainakin viikoksi. Silloin on tietenkin muutama hetki enemmän aikaa askarteluun. Tänään sitten piti muutonkin aiheuttamia patoutumia purkaa ja teinkin 5 korttia ja viimeistelin kellon. Kello oli tilaustyö jota  ei sitten ostettukaan, ei kukaan haluaisi ostaa Nalle Puh-kelloa jossa lukee Mira? ;)

Myynneistä puheenollen ajattelin myydä korttejani. Onkos kukaan myynyt ja mitä niistä olette pyytäneet? Meidän kuoro lähtee konserttimatkalle ulkomaille ja minä HALUAN olla mukana, joten kerään hieman ylimääräistä matkarahaa askarteluillani, jos niitä menee kaupaksi.

Minulla on muutama lukija ulkomailla, joten tästä eteenpäin koetan kääntää juttuni tankero englannillani, tosin minun bloginihan tämä  on ja minä saan tehdä ihan niin paljon virheitä kuin haluan ;)

In saturday we took the kids to visit granparents and kids are going to stay there whole week! My parents are not living next door and they see my kids quite rarely so they miss them a lot. Thats why they are trying to catch time when my mum has her vacation. That meens also more time to crafting for me! When I came home I made 5 cards and finish Winnie the Pooh-clock.

I have also decided to start to sell some crafts. My choir is having concert outside of Finland and I want to go with them. What price is suitable? Any ideas?

I have also few readers outside of  Finland so now on I try to translate my blog also in not-so-perfect english.

869853.jpg

Kellon taustan maalasin itse ja servettitekniikalla laitoin NallePuhin ja kumppanit tauluun.
I painted first the background and then I added Winnie the Pooh&co with decopauge.

869854.jpg  869858.jpg

3D tekniikalla tehdyt vauva/lapsikortit
3D baby cards

869855.jpg869856.jpg869857.jpg

Enkeli- ja keijukuvat on siirtokuvia (siirtokuvat on ihan huippuja!) ja tekstit yksittäisiä kirjaintarroja.
Angel and fairy pictures are rub-ons (I just love rub-ons!) and words are made with letter stickers.