Askartelin kortteja, kun Poju tuli kysymään voisiko hän auttaa tekemään niitä samanlaisia kortteja, joita voisin myydä. "Kun minä äiti haluan että sinä pääset sinne Espanjaan laulamaan". Aivan ihana tuo Poju! No isoja kortteja me ei sitten alettu tekemään, mutta ATC-taiteilijoita kuoriutui esiin.

I made some cards when DS came and asked if he could help too "because I want to help you to get in to that trip to Spain to sing!" I just love that boy! We didn´t start to make big cards this time, but we created 2 young ATC artists.
912369.jpg

Vasemman kalan alla on Pojun kortit ja oikean kalan alla Typyn. Tuo koulubussi-idea on Typyn oma! Lattialla oli keltainen pakettikortti, niin Typy ehdotti että jos tuon laittaisi puoliksi se olisi ihan kuin telkkarin koulubussi! Niin ja Typy ON 4v.
Under the left fish there are DS´s cards and under the right fish there are DD`s. That school bus-idea was DD´s, there was yellow tag laying in a floor and she said that if we cut it to halfs it will look just like the school bus. And DD IS 4years old!

Olisikos kukaan kiinnostunut vaihtamaan Pojun ja Typyn kanssa noita vuodenaika-settejä (tulee siis 4 ATC korttia) Aikuinen tai lapsi?
Is there any one who would like to swap these 4-seasons ATC sets (there will be 4 cards) Adult or kid?

P.S. Minkä takia kuvista tulee noin huonoja vuodatukseen siirrettäessä? Koneella ne on kirkkaita ja hyviä!