Tämän päivän väri ei ole vaaleanpunainen vaan keväisen pirteä vihreä! Ette ikinä arvaa miten työpäivää piristää kun käy askartelukaupassa ja HYVIN pitkä aikaisen unelman täyttymys! Katsokaa mitä ostin tänään Papruksesta!
Todays color is not pink it is green! You can´t even guess how refreshing it is to visit craft shop in a middle of the working day and buy something that you have dreamed  for ages! Look what I bought today from Paprus! 891326.jpg

No ok, Poju ja Typy olivat jo aiemminkin täällä :) eikä tarvinnut asetella poseeraukseen vaan PITI ottaa tälläinen kuva.  Se on CUTTLEBUG!!!! Ei tarvinnut miettiä mistä sen voisi turvallisesti tilata, Anne oli sen jo valmiiksi tilannut myyntiin! Leikkaavia teriä ei nyt ollut myynnissä (niitä on tulossa, näin ymmärsin), mutta ostin kohokuviointi sabluunoita. Olen jo pitkään haaveillut isosta kuvioleikkurista, Cuttlebugilla pystyy käyttämään myös muiden, esim Sizzixin, teriä ja myös muita kohokuviointi sabluunoita. Minä olen rakastunut!!!!!
Tässä vielä muutama kuva "ötökkävauvastani".
Well Ok DS and DD were here also earlier, but they WANTED to be in a same picture with my brand new CUTTLEBUG!!! There wasn´t any cutting blades availible but I bought few embossin templates.
Here is few other bigtures of my brand new baby bug! I am in love!!!
891328.jpg891331.jpg
Tässä vielä linkki sivulle missä kerrotaan mitä levyä käytetään ja koska.