Lokakuun toverina minulla on Annifanni, jolta on tullut jo kaksi ihanaa pakettia! Toisen paketin sisältö meni käyttöön ennen kuin kerkesin sen kuvaamaan (mm. Nalle Puh-ostoslista, jossa on magneetti takana ja ihana karkin näköinen saippua). Toinen paketti tipahti postiluukusta eilen ja vahingosta viisastuneena kerkesin ottamaan siitä kuvan.
973164.jpg
Paketissa oli servettejä, huopaa, taustapaperi, ATC, kortti ja Ihana ja oikeasti tarpeellinen saksi-pussi saksien kera. Tuo saksi-pussi oli loistava! Aina on ongelma, mihin laittaisin sakset mutta nyt tiedän! Kiitos, tuo tulee varmasti käyttöön!

Tänään tuli myös Syyskuun pakettivaihdon paketti postissa ja siinä oli myös paljon heti käyttöön tulevaa tavaraa ja juotavaa!
973173.jpg
Kännykkä pussukkaa, johon mahtuu myös hieman muuta tärkeää, minulla ei aiemmin ollutkaan. Kool-Aid odottaa sitä hetkeä että on yksin ja saa nauttia, kuten myös tee (tuota en ole aiemmin maistanutkaan).
Muumi kortti pääsi jo seinälle. Meillä koko perhe tykkää muumeista joten voin varmasti tähän väliin esitellä meidän perheen uudet vauvat Tiuhtin ja Viuhtin (valkea nenän päälinen).

973190.jpg