Mainostanpa sitten minäkin tätä. Eli Papruksen Anne painattaa meille kaikille askartelijoille tärkeitä suomenkielisiä lausahduksia jos ennakkotilauksia saadaan 80. Leimasimet ovat Um-leimasimia eli pelkästään kumiosallisia. Paprus myy leimasimiin myös pehmusteita mutta voit käyttää mitä muuta tähän käyttöön tarkoitettua materiaalia, kuten  EZmount. Seuraavan tekstin kopioin  Papruksen sivuilta:

NYT TÄRKEÄT SUOMALAISET TEKSTIT SAMALLA LEIMASIMELLA. Kumileimasimen koko A5 sisältäen erilaisia onnittelu, kutsu yms tekstejä käytettäväksi leimailussa kortteihin, kutsuihin, skräppäilyyn. Kumileimaisin on käytössä kestävä. Leikkaa teksti irti kumimatosta siten, että jätät pienen leikkuuvaran lopullista viimeistelyä varten. Viimeistele tekstileimasin leikkaamalla saksilla mahdollisimman tarkasti tekstileimasimen ääriviivoja pitkin. Tekstileimasin on paras kiinnittää läpinäkyvään leimasinlevyyn, koska tekstin asemointi paperille on näin helpompaa. 
Ennakkovaraus sähköpostiosoitteeseen paprus@kolumbus.fi johon nimi, puh nr, osoite, sähköpostiosoite tai kirjeitse Paprus Sammonkatu 18-20, 33540 Tampere. Ennakkojakson päätyttyä 6.6.2008 lähetämme laskun ja suorituksen tultua vahvistamme tilauksen.