Eilen päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja viimeistellä pari sivua, jotka olivat jääneet lojumaan. Viimeistelyä olivat oikeastaan vain tekstit ja muutama koriste. Nyt pitäisi vain hommata kansio mihin voi laittaa valmiit sivut muovitaskussa odottamaan että lopulliseen kansioon tarvittavat sivut ovat edes jonkinlaisessa kronologisessa järjestyksessä.

Yesterday I decided to finish few lay-out´s that has been just laying arround here. All they needed was just a little journaling, tittles and a little decoration. Now I have to buy folder for my LO´s so they can wait until final folder is some kind of chronological order.

Poju ensimmäistä kertaa luistelemassa ja pysyi pystyssä lähes koko ajan! Talvi 2006
DS skating and he didn´t fall a lot! Winter 2006
984318.jpg
984320.jpg

Pojun ensimmäiset hiihtokuvat talvelta 2005.
DS´s first skiing pictures from winter  2005.

984304.jpg

Typy saunassa. Mietin pitkään laitanko ollenkaan tätä, koska joudun peittämään kuvista paljon, mutta mielestäni tässä on jotain kivaakin.
DD in a sauna. I thinked long time if I share that at all because I have to cover most of the photoes but I think there is still something nice in that LO.

984321.jpg

Jostain syystä Typyn sivuissa on paljon peiteltävää... Tässä ristiäissivu, reunoissa on organza-pussit joissa on nimien selityksiä, kuvia ja tapahtumia siltä päivältä (täytyy kokeilla saisiko pusseja tyhjiksi ja sillä tavalla otetun kuvan). Alla on päälystettyjä diakehyksiä ja niissä kastepapin ja kummien kuvat.
Some how in DD´s LO`s there is lots of covering. Here is christening LO. In a side of the page there is organza-bags full of meanings of the names and photoes and what happened on that day.

984316.jpg